Go Back (esc)

BAARSSTRAAT 38
5615 RG, EINDHOVEN
THE NETHERLANDS
+31 (0)40 255 15 30
INFO@DEFABRIEKEINDHOVEN.NL

ABOUT

CONTACT

APPLICATIONS

SEARCH

FILTER

RANDOM
ARCHIVE

1999

Oreste Alla Biennale

Dave Mink /

Patrick Verhoeven /

Bart Faassen /

Sign up for our newsletter:
View mobile versionView mobile version

Saturday October 20th 2018, 11:00


Hotel Insomnia


Hotel Insomnia is een concept hotel met een gezonde slaap stoornis. Elke kamer is uniek en zijn door verschillende ontwerpers/ kunstenaars gemaakt en ingericht. Tijdens het project, in de DDW, kunnen onze gasten één nacht verblijven in Insomnia. Onze gasten krijgen  een authentieke ervaring in een unieke ruimte. Overdag kunnen ze rondhangen in de hotellobby, café disorient, de bibliotheek of het zwembad en natuurlijk kunnen ze de DDW bezoeken.

We hebben zes kamers, gemaakt door: Anthony Kleinepier, Merel Cremers, Bram Van Breda, An Valerie Vandromme, Rogier Walrecht, Diego Faivre, Luna Goessaert, Janne Gistelinck, Selin Götz, Janne Landuyt, Emma Loosbergh, Julie Teetaert, Charlotte Thomas, Thomas Renwart, Lena Vandenbussche, Fie Van Laer, Margo Veeckman, Niels Albers, Malissa Anne Cañez Sabus, Gauthier Chambry, Naomi Credé, Liene Pavlovska, Mirko Podkowik en Rein Verhoef.

In de lobby, werk van Susanne Khalil Yusef,Burencollectief, Pascale Theron, Pjotr van Leeuwen, Anco de Jonge, Cas van Deursen, Renée Bus, Xander Cummins, Keke van de Ven,Alice Schavone, Josef Blersch, buren (Oshin Albrecht, Melissa Mabesoone), WONNE, Zsa Zsa en Studio Jager.

Het project speelt met fantasie en verbeelding van het concept ‘Hotel’. Niet voor niets nemen Hotels een belangrijke plek in in films, literatuur, muziek en kunst. Met dit kunstproject bevragen we de betekenis van het ‘Hotel’ als tijdelijke verblijfsruimte in de tijd van Airbnb waar de Sharing economy de oplossing lijkt voor al onze problemen. Gedurende, avond en nacht organiseren we performances en programma’s zoals: optredens, filmvertoningen, presentaties en reedings die ingaan op het begrip hotel als archetype. volg onze agenda voor meer informatie.

Hotel Insomnia is vrij toegankelijk en open tijdens de DDW 2018 van 11 tot 18 uur en tijdens het avond en nacht programma.

20-10-2018 hotel Insomnia
Looks like you are on a mobile device

Would you like to continue on our mobile website?

Yes
No