Go Back (esc)

BAARSSTRAAT 38
5615 RG, EINDHOVEN
THE NETHERLANDS
+31 (0)40 255 15 30
INFO@DEFABRIEKEINDHOVEN.NL

ABOUT

CONTACT

APPLICATIONS

SEARCH

FILTER

RANDOM
ARCHIVE

1989

voordracht I

Gerard Lannoye /

Sign up for our newsletter:
View mobile versionView mobile version

Wednesday January 25th 1995, 20:00


Een avondje slippen op de digitale rondweg


Jan Sol

de eerste presentaties van het internet, Spreker Jan Sol (initiatief nemer digitale stad Eindhoven), Stack (Micro Computer Studenten vereniging TUE) IAE (Internet Acces Eindhoven). 

Een avondje SLIPpen op de digitale randweg

Met als uw internet chauffeur Egbert Jan Sol (initiatiefnemer Digitale Stad Eindhoven en hoogleraar op de TUE) met hulp van monteurs van STACK (microcomputer studentenvereniging van de TUE) en de garagehouders van IAE (Internet Access Eindhoven) Januari 1995: langs de digitale wegen verrijzen nu de eerste digitale steden zoal Amsterdam (DDS) en Eindhoven (DSE).De eerste bewoners zijn veelal computermensen. Gelukkig beginnen niet-technici, de grafici en kunstenaars steeds nadrukkelijker de inhoud te bepalen.

Deze autorit heeft als doel om drempelangst voor de digitale wereld om te zetten in het vertrouwen dat u straks zelfs de auto bestuurt en de route bepaalt. Tenslotte is duidelijk gemaakt hoe je zelf een huisje bouwt of hoe eenvoudig het is om de voorgevel van een rijtjeshuis tot een fraai uniek beeld om te vormen. 

Looks like you are on a mobile device

Would you like to continue on our mobile website?

Yes
No